Riasztó árcédulát kapott a torinói sztárcsatár

Andrea Belotti
Liechtenstein's goalkeeper Peter Jehle prepares to block a shot on goal by Italy's forward Andrea Belotti (R) during the FIFA World Cup 2018 European zone group G qualifying football match beetween Liechtenstein and Italy at the Rheinpark Stadion in Vaduz on November 12, 2016. / AFP PHOTO / FABRICE COFFRINI
Vágólapra másolva!
Szerződést hosszabbított a Torinóval az olasz válogatott labdarúgó, Andrea Belotti. A 2021-ig szóló új kontraktusban 100 millió eurós kivásárlási ár szerepel.

A klub elnöke, Urbano Cairo vasárnap este, egy díjátadó ünnepségen jelentette be, hogy a játékos hosszú távra elkötelezte magát. A vezető hozzátette: a kivásárlási ár csak külföldi csapatokra vonatkozik.

A 22 éves Belotti - akit hírbe hoztak a Manchester Uniteddel - a mostani szezonban eddig tíz gólt szerzett a bajnokságban, ezzel tagja a góllövőlista élcsoportjának. A válogatottba augusztusban hívták be először, azóta azonban a középcsatár posztján ő az első számú választás. Eddigi öt mérkőzésén háromszor volt eredményes a nemzeti együttesben.

Andrea Belotti legutóbb duplázott az olasz válogatottban Forrás: AFP/Fabrice Coffrini