Vágólapra másolva!
A Futball-Eb 2016 című könyvet nosztalgiázni vágyóknak és gyűjtőknek is bátran ajánljuk.

A 2016-os nyarat egy jó ideig még biztosan nem fogjuk elfelejteni. Beleégett a memóriánkba a kép, ahogy Szalai bepöcköli az osztrákoknak, ahogy Stieber átemelős gólja után mindenki eksztázisban tombol, ahogy az Izland elleni meccs előtt Marseille-ben öt percenként találkozunk ismerősökkel a régi kikötőnél, és ahogy hitetlenkedve néztük Franciaországban, hogy az utcára vonulnak ünnepelni az emberek a válogatott meccsei után.

Újraélhetjük a selejtezők izgalmait is

Lehet fanyalogni, hogy ha nem emelik meg a létszámot, akkor ki tudja, mikor jutunk ki az Eb-re, de aki átélte az eufóriát akár a helyszínen, akár idehaza, az félretesz mindent, és hagyja, hogy átjárják az emlékek. Aki ott volt a meccseken, annak azért, aki itthon szurkolt, annak pedig azért ajánljuk figyelmébe a nagy focifesztivált felelevenítő Futball-Eb 2016 című könyvet.

Forrás: Origo

A kiadvány a selejtezők kezdetétől eleveníti fel a nagy utazást, így átélhetjük újra a legfontosabb pillanatokat az északírek kapitányváltást eredményező győzelmétől kezdve Dzsudzsák reményt adó bukaresti szabadrúgásán át egészen a norvégok elleni, kijutással végződő pótselejtezőig.

Portrék és interjúk a játékosokkal

Ha újravettük az Eb-meccseink történéseit, elmerülhetünk a magyar játékosok pályafutásában, megtudhatjuk, melyik sportágban nyert diákolimpiát Bese Barnabás, hogy mikor döntött Kádár Tamás a foci javára a kézilabda ellenében, és hogy ki mondott sírva köszönetet Stieber Zoltánnak a hazaérkezés után.

Ezen felül természetesen csemegézhetünk az összes többi mérkőzés legfontosabb tudnivalói és statisztikái között, úgyhogy a nosztalgiázni vágyóknak ugyanúgy kiváló ajándék a 208 oldalas, közel 1000 fotóval illusztrált könyv, mint a gyűjtőknek, akik évekkel később is szeretnek elmerülni egy-egy meccs jegyzőkönyvében.