Hosszabbított a Bayern München sztárja

Robert Lewandowski, Bayern München, foci
MUNICH, GERMANY - AUGUST 26: Robert Lewandowski of Bayern Muenchen celebrates scoring the 3rd team goal during the Bundesliga match between Bayern Muenchen and Werder Bremen at Allianz Arena on August 26, 2016 in Munich, Germany. (Photo by A. Hassenstein/Getty Images for FC Bayern)
Vágólapra másolva!
A lengyel csatár, Robert Lewandowski meghosszabbította szerződését a Bayern München labdarúgóklubbal.

A német bajnok keddi közleménye szerint a játékos megállapodása 2019-ig szólt, a hosszabbításnak köszönhetően viszont már 2021-ig érvényes. "Nagyon örülök, hogy a tárgyalások pozitív eredményt hoztak, és további éveket tölthetek a Bayern színeiben" - nyilatkozta a Bundesliga előző idényének 28 éves gólkirálya.

Új kihívások állnak előttünk" - tette hozzá a nagy rivális Borussia Dortmundtól 2014-ben igazolt Lewandowski, aki ebben az idényben eddig 11 alkalommal volt eredményes.

Robert Lewandowski Forrás: Bongarts/Getty Images/2016 Getty Images/Alexander Hassenstein

"Örülök, hogy hosszú távra sikerült megállapodnunk a világ egyik legjobb középcsatárával. Most már biztos, hogy egy újabb kulcsfontosságú játékos viseli a Bayern mezét a következő években" - mondta Karl-Heinz Rummenigge, a klub vezérigazgatója.

Lewandowskin kívül Thomas Müller, Jérome Boateng, Manuel Neuer, David Alaba és Mats Hummels szerződése is 2021-ig szól a münchenieknél.