Vágólapra másolva!
Sergio Ramos hétfő óta nem tudott edzeni, de csak szerdán vált biztossá, hogy nem lép pályára a mexikói Club América ellen a Klubvilágbajnokság csütörtöki elődöntőjében.

Zinedine Zidane, a Real Madrid vezetőedzője egy nappal a mérkőzés előtt jelezte, hogy csapatkapitánya, Sergio Ramos nem fog pályára lépni.

"Ramos holnap nem fog játszani - jelentette ki a francia. - Kissé megviselte az utazás, fáradt és túlterhelt. Inkább pihen, és készül a vasárnapi találkozóra."

Sergio Ramos (balra) csak különmunkát végezhet Forrás: AFP/Toru Yamanaka

Pedig Sergio Ramos jó formában van és egy szoros mérkőzésen nagy szükség lenne rá. A gólerős védő az előző bajnoki fordulóban az utolsó pillanatokban fejelt győztes gólt a Deportivo La Coruna ellen, és hasonlóan szerzett egy pontot érő gólt a Camp Nouban az El Clásicón, illetve a szezon elején ugyancsak ő mentette hosszabbításra az Európai Szuperkupa-döntőt a Sevilla ellen - amit aztán meg is nyert a Real.

Az már korábban biztos volt, hogy a BL-győztes spanyol csapatból hiányzik majd a bokájával bajlódó walesi sztár, Gareth Bale, de Pepe játéka is kérdéses - a portugál védő kihagyta a szerdai edzést.