Vágólapra másolva!
Aki azt hitte, hogy az olasz másodosztályban nem látni szép cseleket, nézze meg, mit művelt a 19 éves Riccardo Orsolini az ellenfelével a hétvégén.

Brutális, kegyetlen bánásmód

az Ascoli fiatal támadójától, akit Olaszországban az új Robbennek tartanak, és a Juventus, a Milan, illetve a Napoli harcol a kegyeiért. A sorban álló csapatok száma minden bizonnyal rövidesen emelkedni fog.

Az 1997-es születésű, U21-es olasz válogatott Orsolini a nyáron került fel az U19-esektől az Ascoli első csapatához, jobbszélsőként első Serie B-s szezonjában eddig 21 mérkőzésen 4 gólt szerzett és 4 gólpasszt osztott ki. A játékos a hatalmas érdeklődés ellenére próbál két lábbal a földön maradni.

„Juventus vagy Napoli? Amint meghallom a nevemet a tévében, csatornát váltok, a telefonomat pedig kikapcsolom.

Miután Galliani nyilvánosan megdicsérte a játékomat, két napra nyomtam ki a telefonomat, elbújtam otthon, és csak a barátaimmal FIFA-ztam. Az utcán is állandóan megállítanak, és azt kérdezik, megyek vagy maradok. Én nem foglalkozom most ezzel, csak futballozni szeretnék, minden más az ügynökömre tartozik" – nyilatkozta a tehetséges játékos, aki a legfrissebb hírek szerint jelenleg a Juventushoz áll a legközelebb, és 6 millió euró körüli összegért válthat klubot, de kezdetben maradna kölcsönben az Ascolinál vagy egy Serie A-s csapatnál.