Vágólapra másolva!
Távozik posztjáról a Tatabánya FC vezetőedzője, P. Nagy László. Az NB III Nyugati csoportjában szereplő, csőd szélére került klub mestere az elmaradt fizetések miatt nyújtotta be lemondását.

A Tatabánya FC hónapok óta súlyos anyagi gondokkal küzd, Massimiliano Caroletti ügyvezető októberben mondott le, a városi önkormányzat nem volt hajlandó a szerződésben foglalt támogatásnál többet fizetni. Az elmaradt bérek miatt a klubot a korábbi vezetőedző, Várhidi Péter és több játékos is feljelentette, az MLSZ ezt követően kizárta az átigazolásokból.

A klub helyzete a téli szünetben sem javult, a fizetések továbbra is elmaradnak, ezért a csapat élére az őszi szezon közben kienevezett vezetőedző,

P. Nagy László szerződést bontott az egyesülettel

– ezt a vezetőedző erősítette meg az Origo megkeresésére, de további részleteket nem árult el.

A Tatabánya FC hivatalos Facebook-oldalán december 6. óta nem volt friss bejegyzés, a klub hivatalos honalpja pedig nem elérhető.

A szebb napokat is megélt egyesület az 1980-as években élcsapatnak számított Magyarországon, négy alkalommal is szerepelt az Európa Liga elődjének számító UEFA-kupában. Az 1981-1982-es szezonban hazai pályán 2-1-re legyőzte a Real Madridot hazai pályán, az idegenbeli 1-0-s vereség azonban a búcsút jelentette.