Társoldalunk:

C. Ronaldo hisztizett az aljas trükk miatt

2017.01.16. 09:03

Vasárnap este Sevillában ért véget a Real Madrid fantasztikus sorozata, a királyi klub 40 veretlenül megvívott tétmérkőzés után újra kikapott. A találkozó második félidejében majdnem balhé tört ki Cristiano Ronaldo tizenegyese előtt.

A Real Madrid büntetőből szerzett vezetést a 67. percben, a labda mögé természetesen Cristiano Ronaldo állt oda. Pontosabban csak szeretett volna, mert a sevillai Vitolo a stoplisával még rugdosta a meszes pontot, hátha ezzel befolyásolni tudja a lövést. Futballpályákon egyre gyakrabban alkalmazzák ezt a sunyi trükköt, így növelve az ellenfél hibázási lehetőségeit.

C. Ronaldo természetesen ezt nem vette jó néven, és ő is alpári stílusban reagált: hozzávágta ellenfeléhez a labdát. Vitolónál elpattant a cérna, majdnem nekiment Ronaldónak.

A szabályok értelmében CR-nek járt volna egy sárga, de az sem lenne rossz, ha a jövőben a tizenegyespontot szétrúgó játékosokat is büntetnék.

Ronaldo a 89. percben is kaphatott volna egy sárga lapot, mert 1-1-es állásnál látványos műeséssel próbált 11-eshez jutni.

Megúszta, de a Real Madrid nem, a télen kölcsönben igazolt Stevan Jovetic a hosszabbításban véget vetett a Real Madrid nagy sorozatának.