Hivatalos: Kleinheisler László a Fradiban játszik tavasszal

Kleinheisler László
Hungary's midfielder Laszlo Kleinheisler celebrates after a goal by Hungary's forward Adam Szalai during the Euro 2016 group F football match between Hungary and Austria at the Matmut Atlantique stadium in Bordeaux on June 14, 2016. / AFP PHOTO / GEORGES GOBET
Vágólapra másolva!
A válogatott középpályás ősszel a Bundesligában újonc Darmstadtnál szerepelt kölcsönben a Werder Brementől, de előbbi klub honlapjának pénteki híre szerint ezt a megállapodást felbontják, és a 22 éves játékos csatlakozik a Ferencvároshoz.

Torsten Frings darmstadti vezetőedző úgy nyilatkozott, hogy megkeresés érkezett Budapestről, Kleinheisler élni kívánt a lehetőséggel, ők pedig nyitottak voltak erre, mert a magyar futballistának nem lett volna egyszerű rendszeres játéklehetőséghez jutnia náluk.

Kleinheisler László egy sikeres fél szezon után térne vissza a Bundesligából Forrás: AFP/Georges Gobet

A Darmstadt 16 forduló után nyolc pontjával sereghajtó a Bundesligában. A 11-szeres válogatott, a tavaly nyári Európa-bajnokságon is szerepelt Kleinheisler 12 találkozón lépett pályára, és egy gólt szerzett. Az OTP Bank Ligában címvédő Ferencváros jelenleg negyedik az NB I-ben négy ponttal lemaradva az éllovas Videotontól.