Ronaldóval esett ki a Real Madrid a Spanyol Kupából

Horizontal
Real Madrid's Portuguese forward Cristiano Ronaldo (C) vies with Celta Vigo's goalkeeper Sergio Alvarez (L) and Celta Vigo's Argentinian defender Facundo Roncaglia during the Spanish Copa del Rey (King's Cup) quarter final second leg football match RC Celta de Vigo vs Real Madrid CF RC Celta de Vigo on January 25, 2017. / AFP PHOTO / MIGUEL RIOPA
Vágólapra másolva!
A több sérült kulcsembere nélkül pályára lépő Real Madrid csak 2-2-es döntetlent játszott a Spanyol Kupa negyeddöntőjének visszavágóján a Celta Vigo otthonában, így búcsúzott a sorozattól.

Az első meccsen meglepetésre a Celta Vigo Madridban tudott nyerni 2-1-re, és Danilo öngóljával az első félidő hajrájában ismét a kiscsapatnál volt az előny.

A csuklóját fájlaló - Lamborghinijét ezért a minap egy körforgalomban hagyó - Cristiano Ronaldo egyenlíteni tudott, majd a hajrában Wass eldöntötte a továbbjutást, Lucas Vazquez utolsó percben szerzett gólja csak szépségtapasz volt a Realnak.

Ronaldót faragták becsülettel Forrás: AFP/Miguel Riopa

A másik szerdai meccsen az Atlético Madrid háromgólos előnnyel érkezett az Eibar otthonába, így a 2-2-es végedemény is elég volt Diego Simeone csapatának a továbbjutáshoz.

Spanyol Kupa, negyeddöntő, visszavágó:
Celta Vigo-Real Madrid 2-2
Továbbjutott: a Celta, 4-3-as összesítéssel

Eibar-Atlético Madrid 2-2
Továbbjutott: az Atlético Madrid, 5-2-es összesítéssel.

Kedden továbbjutott az Alavés az Alcorcón ellen, az utolsó betöltetlen helyért pedig csütörtökön 21.15-kor a Barcelona a Real Sociedad ellen lép pályáara hazai pályán, az első meccset idegenben a Barca nyerte 1-0-ra.