Vágólapra másolva!
Spanyol sajtóértesülések szerint Cristiano Ronaldo hétfőn egy körforgalomban hagyta autóját, mert fájdalmai miatt nem tudott tovább vezetni. Segítséget kért, és egy mentőautó vitte el.

A Real Madrid sztárja és barátnője, Georgina Rodriguez hétfőn síelni mentek Madridtól 60 km-re. Kora este hazafele indultak, de annyira elkezdett fájni Ronaldo sérült csuklója, hogy képtelen volt tovább vezetni 100 millió forint értékű Lamborghini Aventadorját.

Ronaldo hátrahagyta méregdrága autóját Forrás: informalia.eleconomista.es
A körforgalomban vesztegelt CR autója Forrás: informalia.eleconomista.es

A futballista rendőröktől kért segítséget, és

egy mentőautóval távozott a helyszínről.

Autóját később elszállították a körforgalomból – számolt be róla a spanyol Informalia. A történetet egyelőre a játékos és a klub sem erősítette meg. A síelők a közösségi oldalakon posztoltak képeket CR7 autójával.

Ronaldo jobb csuklója már a Málaga ellen 2-1-re megnyert hétvégi bajnokin is be volt kötve, a jelek szerint súlyosbodott a sérülése. Zinedine Zidane vezetőedző nincs könnyű helyzetben a Király-kupa negyeddöntőjének visszavágója előtt. Csapata a hazai mérkőzésen 2-1-re kikapott a Celta Vigótól, a visszavágón pedig több sztárjátékosára sem számíthat: Gareth Bale, Marcelo, Luka Modric, Cristiano Ronaldo, Dani Carvajal, Pepe és James Rodríguez is sérült.

Ronaldo már a Málaga ellen is kötéssel futballozott, játéka kérdéses Forrás: Anadolu Agency/2017 Anadolu Agency/Burak Akbulut