Társoldalunk:

Bomba nők csavarták el a drámára éhező Balotelli fejét

2017.02.01. 09:15

Mario Balotelli némi dráma reményében követte figyelemmel a téli átigazolási piac keddi zárónapját, de csalódnia kellett. Szerencsére nem mindenben.

A francia bajnokságban második helyén álló Nice olasz csatára élőben követte a Sky Sports egész napos transzferfigyelő műsorát, így első kézből tudhatta meg, hogy Manolo Gabbiadini a Napolitól a Southamptonhoz szerződött 18 millió euróért, Ravel Morrison kölcsönben a QPR-hoz került a Laziótól, Molla Wague, az Udinese hátvédje a Leicester Cityhez igazolt, illetve az olasz válogatott Andrea Ranocchia az Intert elhagyva a Hull City mezét húzhatja magára. Semmi izgalom, ugye? 

Többet várt a januári átigazolási szezon utolsó napjátólForrás: AFP/Valery Hache

Mario Balotelli is ezen az állásponton volt, véleményének a Twitteren adott hangot: A lányok a Sky Sports Calciomercato stúdiójában sokkal érdekesebbek, mint az átigazolások"írta a közösségi oldalon az olasz csatár.

Kire gondolt Balotelli? Laura Barthra és Diletta Leottára biztosan, hiszen mindkét csinos műsorvezető közreműködött a Sky Sports maratoni adásában. Néhány kép segítségével megmutatjuk, kik csavarhatták el az átigazolási drámára éhező Balotelli fejét.