Társoldalunk:

Újra összeáll az Ibrahimovic, Balotelli páros?

2017.02.01. 22:30

Zlatan Ibrahimovic ügynöke, Mino Riola elárulta, hogy a svéd focista még egy csapatban próbálná ki magát, ez pedig a Napoli.

A Manchester United klasszisa már számos nagycsapatban megfordult, Olaszországban is játszott a Juventusban, az Interben és a Milanban, de szívesen visszatérne a Serie A-ba, ezúttal egy negyedik együttesbe.

Mindig is imádta a Napolit, a nápolyiak szenvedélye lenyűgözte,  ő pedig olyan családban nőtt fel, amelynek habitusa hasonlít a nápolyiakéhoz. Ezt a Napoli elnöke, De Laurentiis is tudja, Zlatant ismerve pedig bármi előfordulhat" – nyilatkozta az ügynök.

Ibra egy 2012-es meccsen még a Milan játékosaként a Napoli ellenForrás: AFP/Giuseppe Cacace

Szintén Raiola ügyfele Mario Balotelli, akit összehoztak a Napolival, de a menedzser szerint a Nice csatára a télen biztosan nem fog Nápolyba költözni. Még akkor sem, ha lánya, Pia Nápolyban él a focista korábbi barátnőjével, Raffaella Ficóval.

"Nagyon sok csapat érdeklődik iránta Kínából és Európából is, de még kell néhány hónap, hogy döntsünk a jövőjéről. Egyelőre jól érzi magát Nizzában, és azon dolgozik, hogy bebizonyítsa a világnak, hogy lenyugodott, és más ember lett.  Ettől függetlenül nem zárunk ki egyetlen lehetőséget, így a Napolit sem, de legkorábban csak nyáron lehet szó a klubváltásról" – mondta Balotelli ügynöke.

2008-ban, még az InterbenForrás: AFP/Andreas Solaro

Akár a nyáron össze is állhat az Ibrahimovic, Balotelli csatárpáros, 2007 és 2009 között az Interben már játszott egy csapatban a két fenegyerek.