Rendőri rajtaütés és drogfogás a ManCity-sztár nagymamájánál

fbl Horizontal
Manchester City's Argentinian striker Sergio Aguero reacts after missing a chance during the English Premier League football match between Manchester City and Tottenham Hotspur at the Etihad Stadium in Manchester, north west England, on January 21, 2017. / AFP PHOTO / Oli SCARFF / RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 75 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publications. /
Vágólapra másolva!
Dél-amerikai sajtóértesülések szerint egy rendőrségi rajtaütés során 200 gramm marihuánát találtak Sergio Agüero nagymamájának Buenos Aireshez közeli otthonában, és a Manchester City futballistájának egy rokonát le is tartóztatták – aki vélhetően nem a nagymama.

A rajtaütés során lopott mobiltelefonokat, fegyvereket és egyéb, kábítószergyanús anyagokat is lefoglaltak – számoltak be róla argentin források.

Ezt a hírt aligha fogadta mosolyogva Agüero Forrás: DPPI/Michael Zemanek

Sergio Agüero nem játszott a Manchester City szerdai bajnoki mérkőzésén, amelyet Pep Guardiola együttese 4-0-ra megnyert a West Ham United ellen, és ezzel a 23. forduló nyertese lett, hiszen a Chelsea, az Arsenal, a Tottenham, a Liverpool és a Manchester United sem tudott győzni.

A szezonban 18 gólnál tartó argentin válogatott csatár a kispadon kezdte a mérkőzést, és csak a hajrára, csereként állt be Raheem Sterling helyére.