Alexis Sánchez duplája deríthette jobb kedvre az Arsenal-drukkereket

fbl Horizontal
Arsenal's Chilean striker Alexis Sanchez (L) celebrates with teammates after scoring the opening goal of the English Premier League football match between Arsenal and Hull City at the Emirates Stadium in London on February 11, 2017. / AFP PHOTO / Glyn KIRK / RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 75 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publications. /
Vágólapra másolva!
Alexis Sánchez két góljával az Arsenal hazai pályán 2-0-ra legyőzte a Hull Cityt a Premier League 25. fordulójának szombati nyitómérkőzésén.

A londoniak két vereség után, amikor már arról szóltak a cikkek, hogy Arsene Wenger helyét Massimiliano Allegri veszi át az Emirates Stadionban, újra győzni tudtak. A rendre szívós ellenfélnek bizonyuló Hull City ellenállását ezúttal bő fél óra elteltével sikerült megtörni, Alexis Sánchez gyötörte közvetlen közelről a kapuba a labdát.

Az Arsenal uralta a mérkőzést, arra azonban, hogy végleg le is zárja, egészen a 93. percig kellett várni. A vendégek kapusa, Eldin Jakupovic úgy ment ki a kapujából egy előre vágott labdára, mint a vonat elé ment volna, így aztán egy kapura tartó fejest, az egyik középhátvédnek kellett kézzel hárítania - tizenegyes. Amit a chilei higgadtan (szemtelenül?) be is rúgott.

A chilei sorozatban harmadik meccsén rúgott legalább két gólt a Hull Citynek, összességében pedig a 17. gólját szerezte a bajnoki idényben, ami a legjobb teljesítménye, mióta a PL-ben kergeti a labdát.

Eredmény, Premier League 25. forduló:
Arsenal – Hull City 2-0 (1-0)
gól: Alexis Sánchez (34., 90+3, tizenegyesből)