A nyugodt erőt Gulácsi Péternek hívják

Gulácsi Péter, foci
Leipzig´s Hungarian goalkeeper Peter Gulacsi reacts during the German first division Bundesliga football match between 1 FC Cologne and RB Leipzig in Cologne, western Germany, on September 25, 2016. / AFP PHOTO / PATRIK STOLLARZ / RESTRICTIONS: DURING MATCH TIME: DFL RULES TO LIMIT THE ONLINE USAGE TO 15 PICTURES PER MATCH AND FORBID IMAGE SEQUENCES TO SIMULATE VIDEO. == RESTRICTED TO EDITORIAL USE == FOR FURTHER QUERIES PLEASE CONTACT DFL DIRECTLY AT + 49 69 650050
Vágólapra másolva!
A huszonhárom mérkőzésen huszonnégy gólt kapó Gulácsi Pétert a németek is elkezdték becézgetni. A Bild című újság szombati internetes kiadásában az RB Leipzig magyar kapusát COOLácsi Péterként becézik, utalva arra, hogy a kapus maga a megtestesült nyugalom.

Ha ránézünk a Bundesliga tabellájára, azonnal kiderül, hogy a bajnokságban a lipcsei csapat a második legkevesebb gólt kapta. Az RB Leipzig a Hoffenheim és az Eintracht Frankfurt társaságában 24-24 kapott gólt számlál, ennél jobb mutatóval csak a listavezető Bayern München rendelkezik.

A Bild mai számában Gulácsi Pétert becézik Forrás: bild.de

Gulácsi Péter ma tovább javíthatja a statisztikáját, mert 15.30-kor a Leipzig a Wolfsburg ellen mérkőzik. Erről a találkozóról is beszámolunk élő, percről-percre rovatunkban, illetve a vadonatúj Livescore alkalmazásunkban.