Béranyától vár ikreket Cristiano Ronaldo

Georgina Rodriguez Ronaldo
Real Madrid and Portugal's forward Cristiano Ronaldo poses with partner Georgina Rodriguez and his son Cristiano Ronaldo Jr as they arrive for The Best FIFA Football Awards 2016 ceremony, on January 9, 2017 in Zurich. / AFP PHOTO / MICHAEL BUHOLZER
Vágólapra másolva!
Bővül Cristiano Ronaldo családja, a portugál aranylabdásnak egy béranyától születnek meg nemsokára az ikrei - írja a brit Sun.

Az ikrek születésére Madridban várnak, a lap szerint Ronaldo és az édesanyja, Dolores fognak vigyázni a testvérekre.

A 32 éves Ronaldónak jelenleg egy hétéves fia van, akivel a Real Madrid-futballista rendre megjelenik nyilvános rendezvényeken.

Ronaldo a fiával és a mostani barátnőjével az idei FIFA-gálán Forrás: AFP/Michael Buholzer

Arról semmit nem lehet tudni, hogy ki az ikrek anyja, arról viszont néhány dolgot kiderítettek már, hogy Ronaldo 7 éves gyerekét ki hozta világra.

A Quora.com gyűjtötte össze, hogy mit lehet tudni a portugál aranylabdás első gyerekének az anyjáról.

Ronaldo tízmillió fontot fizetett azért, hogy az anya ne hozza nyilvánosságra a kilétét. Egyes források szerint a futballista anyagilag azóta is támogatja a nőt, aki semmilyen úton-módon nem kerühet kapcsolatba a fiával.

Junior Cristiano Ronaldónak már saját Instagram-oldala is van, itt egy kép róla és a nagymamájáról:

Az anya egy amerikai pincérnő, akivel Ronaldónak egyéjszakás kalandja volt, még a Manchester United játékosaként. A nő teherbe esett, ezért megkereste Ronaldo ügynökét, Jorge Mendest. Ronaldo DNS-tesztet kért a nőtől, és kiderült, hogy tényleg a futballistáé a gyerek. Mivel a nő katolikus volt, az abortusz szóba sem jött, Ronaldo ezt elfogadta, és a Facebookon tudatta a világgal, hogy apa lesz.

Ronaldo jelenleg a spanyol modell Georgina Rodriguezzel alkot egy párt. Az ikrek érkezését nem erősítette meg sem Ronaldo, és a spanyol és portugál lapok sem közöltek még saját információt a hírről.

Forrás: AFP/Fabrice Coffrini

A Sun forrása többek között a most születendő gyerekek neméről is beszélt a brit bulvárlapnak: "Cristiano és a családja alig várja, hogy megérkezzenek az ikrek. Nem szeretne mindent elmondani a magánéletéről, ám

Korábban Ronaldót kérdezték már arról, nem tartja-e problémásnak, ha a gyereke anya nélkül nő fel. "Számomra ez nem probléma. A világban sok gyereknek nincsen anyja vagy apja, ha az anya vagy az apa az életét veszíti. Cristianónak van egy apukája, egy hihetetlen apukája. És van neki egy nagymamája is" - mondta Ronaldo, hozzátéve, hogy a fiának soha nem fog hazudni. "Nem azért mondom el neki az igazságot, mert az emberek ezt várják el tőlem, hanem azért, mert ő a fiam."

5 millió forintért bárkinek szülnek - Nagyító alatt a béranyasághttp://www.life.hu/csalad/20110209-beranyasag-magyarorszagon-a-torvenyi-szabalyozas-es-a-gyakorlat.html