Társoldalunk:

Béranyától vár ikreket Cristiano Ronaldo

2017.03.12. 21:41

Bővül Cristiano Ronaldo családja, a portugál aranylabdásnak egy béranyától születnek meg nemsokára az ikrei - írja a brit Sun.

Az ikrek születésére Madridban várnak, a lap szerint Ronaldo és az édesanyja, Dolores fognak vigyázni a testvérekre.

A 32 éves Ronaldónak jelenleg egy hétéves fia van, akivel a Real Madrid-futballista rendre megjelenik nyilvános rendezvényeken.

Ronaldo a fiával és a mostani barátnőjével az idei FIFA-gálánForrás: AFP/Michael Buholzer

Arról semmit nem lehet tudni, hogy ki az ikrek anyja, arról viszont néhány dolgot kiderítettek már, hogy Ronaldo 7 éves gyerekét ki hozta világra.

A Quora.com gyűjtötte össze, hogy mit lehet tudni a portugál aranylabdás első gyerekének az anyjáról.

Ronaldo tízmillió fontot fizetett azért, hogy az anya ne hozza nyilvánosságra a kilétét. Egyes források szerint a futballista anyagilag azóta is támogatja a nőt, aki semmilyen úton-módon nem kerühet kapcsolatba a fiával.

Junior Cristiano Ronaldónak már saját Instagram-oldala is van, itt egy kép róla és a nagymamájáról:

Az anya egy amerikai pincérnő, akivel Ronaldónak egyéjszakás kalandja volt, még a Manchester United játékosaként. A nő teherbe esett, ezért megkereste Ronaldo ügynökét, Jorge Mendest. Ronaldo DNS-tesztet kért a nőtől, és kiderült, hogy tényleg a futballistáé a gyerek. Mivel a nő katolikus volt, az abortusz szóba sem jött, Ronaldo ezt elfogadta, és a Facebookon tudatta a világgal, hogy apa lesz.

Ronaldo jelenleg a spanyol modell Georgina Rodriguezzel alkot egy párt. Az ikrek érkezését nem erősítette meg sem Ronaldo, és a spanyol és portugál lapok sem közöltek még saját információt a hírről.

Forrás: AFP/Fabrice Coffrini

A Sun forrása többek között a most születendő gyerekek neméről is beszélt a brit bulvárlapnak: "Cristiano és a családja alig várja, hogy megérkezzenek az ikrek. Nem szeretne mindent elmondani a magánéletéről, ám a közeli barátainak és a családtagjainak azt mondta, hogy a fiúk hamarosan megszületnek. Úgy érzi, itt az ideje, hogy a fiának testvérei legyenek."

Korábban Ronaldót kérdezték már arról, nem tartja-e problémásnak, ha a gyereke anya nélkül nő fel. "Számomra ez nem probléma. A világban sok gyereknek nincsen anyja vagy apja, ha az anya vagy az apa az életét veszíti. Cristianónak van egy apukája, egy hihetetlen apukája. És van neki egy nagymamája is" - mondta Ronaldo, hozzátéve, hogy a fiának soha nem fog hazudni. "Nem azért mondom el neki az igazságot, mert az emberek ezt várják el tőlem, hanem azért, mert ő a fiam."