Halálosan megfenyegették a Leicester City legnagyobb sztárját

Horizontal FOOTBALL TRAINER AMERICAN SHOT POINTING FINGER OPEN ARMS
Leicester City's Italian manager Claudio Ranieri (L) gestures as he talks with Leicester City's English striker Jamie Vardy (R) on the touchline during the English Premier League football match between Hull City and Leicester City at the KCOM Stadium in Kingston upon Hull, north east England on August 13, 2016. / AFP PHOTO / Lindsey PARNABY / RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 75 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publications. /
Vágólapra másolva!
Jamie Vardy, a Leicester City labdarúgócsapatának sztárcsatára azt mondta: halálos fenyegetéseket kapott, feleségét pedig agresszív motorosok üldözték, miután elterjedt az a hír, hogy tevékeny szerepe volt a vezetőedző, Claudio Ranieri menesztésében.

A 30 éves válogatott támadó elárulta:

zaklatták a közösségi médián keresztül, és amikor sétált az utcán, a felesége autóját pedig többször is leszorították az útról.

A klub február 23-án menesztette az együttest tavaly a csodaszámba menő bajnoki címig vezető olasz szakembert, miután mindössze a 17. helyen álltak a bajnoki tabellán, a kiesés ellen küzdve. A döntés után sokan úgy gondolták, Vardy szava is közrejátszott Ranieri kirúgásában.

Vardy állítja, nem volt köze Ranieri menesztéséhez Forrás: AFP/Oli Scarff

A menesztés után több játékos – és a korábbi segítőből lett utód, Craig Shakespeare is – cáfolta, hogy a csapat fellázadt volna az olasz tréner ellen.

"Szörnyű ez az egész" – mondta a BBC-nek Vardy.

"Olvastam egy olyan verziót, hogy a menesztés előestéjén, a Sevilla elleni Bajnokok Ligája-mérkőzés után részt vettem egy vezetőségi találkozón, miközben én akkor három órán át a doppingellenőrzésre vártam. A történet azonban kering, az emberek csámcsognak rajta,

A futballista hangsúlyozta: nem volt probléma Ranieri és a Leicester játékosai között, jól kijöttek egymással, minden felmerülő kérdést megbeszéltek.

Állítólag nem volt gond. A BL-nyolcaddöntő Sevilla elleni odavágója volt Ranieri utolsó meccse a Leicester élén Forrás: DPPI/James Marsh

Amióta Claudio Ranierit menesztették, a csapat mindhárom bajnokiját megnyerte, a Bajnokok Ligájában pedig legyőzte a Sevillát, és bejutott a legjobb nyolc közé.