Dögös modell sztriptízével próbál visszajutni a Bundesligába a Hannover

Sylvie Meis sylvie van der vaart exe
TV host Sylvie Meis takes part in the dancing show 'Let's Dance' of TV channel RTL at the Coloneum in Cologne, Germany, 20 December 2013. Photo: Rolf Vennenbernd/dpa
Vágólapra másolva!
Öltözői sztriptízzel ösztönzi játékosait a jobb teljesítményre a Hannover 96 vezetése.

Nem akármilyen társasággal készül a meccsekre a jelenleg a német másodosztályban játszó csapat. Rafael van der Vaart volt felesége, a szupermodell Sylvie Meis ösztönzi gólgazdag játékra a hannoverieket.

Ha pontot szerez a Hannover, egy ruhadarabot levehetnek a játékosok Sylvie Meis fotójáról Forrás: Sylvie Meis Instagram

Szépséghibája a sztorinak, hogy a Németországban most népszerű tévésként dolgozó holland szépség nem három, hanem csupán két dimenzióban, életnagyságú kartonváltozatban biztatja a focistákat. A hatalmas, vetkőztethető és öltöztethető fotón a szőkeség fehérneműt visel. A látványt azonban csak akkor élvezhetik a játékosok, ha jól teljesítenek: a klubvezetés ugyanis felöltöztette a 38 éves modell papírmását, a focisták pedig csak akkor vehetnek le róla egy-egy ruhadarabot, ha pontot szereztek.

A korábbi holland válogatott volt felesége nem sértődött meg a különös játékon, sőt, hízelgőnek találta azt.

- mondta a Bildnek. A Hannover jelenleg egy pont hátránnyal második a Bundesliga 2-ben. Ha viszont visszakerülnek az élvonalba, nem akármilyen jutalomban lesz részük.

"Személyesen látogatom meg a fiúkat, ha megnyerik a bajnokságot"

- ígérte meg Sylvie Meis.

Ízléses kabalát választott a Hannover Forrás: Origo

Van der Vaart és Sylvie Meis 2013-ban vált el, nyolcévi házasság után. A holland válogatott futballista jelenleg a dán Midtjyllandban játszik.