Társoldalunk:

Dögös modell sztriptízével próbál visszajutni a Bundesligába a Hannover

2017.04.10. 10:52

Öltözői sztriptízzel ösztönzi játékosait a jobb teljesítményre a Hannover 96 vezetése.

Nem akármilyen társasággal készül a meccsekre a jelenleg a német másodosztályban játszó csapat. Rafael van der Vaart volt felesége, a szupermodell Sylvie Meis ösztönzi gólgazdag játékra a hannoverieket.

Ha pontot szerez a Hannover, egy ruhadarabot levehetnek a játékosok Sylvie Meis fotójárólForrás: Sylvie Meis Instagram

Szépséghibája a sztorinak, hogy a Németországban most népszerű tévésként dolgozó holland szépség nem három, hanem csupán két dimenzióban, életnagyságú kartonváltozatban biztatja a focistákat. A hatalmas, vetkőztethető és öltöztethető fotón a szőkeség fehérneműt visel. A látványt azonban csak akkor élvezhetik a játékosok, ha jól teljesítenek: a klubvezetés ugyanis felöltöztette a 38 éves modell papírmását, a focisták pedig csak akkor vehetnek le róla egy-egy ruhadarabot, ha pontot szereztek.

A korábbi holland válogatott volt felesége nem sértődött meg a különös játékon, sőt, hízelgőnek találta azt. Ha kabalaként használnak a fociban, akkor számomra az azt jelenti, hogy valamit jól csinálok" 

- mondta a Bildnek. A Hannover jelenleg egy pont hátránnyal második a Bundesliga 2-ben. Ha viszont visszakerülnek az élvonalba, nem akármilyen jutalomban lesz részük. "Személyesen látogatom meg a fiúkat, ha megnyerik a bajnokságot"

- ígérte meg Sylvie Meis.

Ízléses kabalát választott a HannoverForrás: Origo

Van der Vaart és Sylvie Meis 2013-ban vált el, nyolcévi házasság után. A holland válogatott futballista jelenleg a dán Midtjyllandban játszik.