Hiányos lehet a BBC a Real–Bayern BL-visszavágón

Spain: La Liga football match between Real Madrid and Sevilla (4-0) in Madrid Newzulu Citizenside CITIZENSIDE/Rodrigo Jimenez SPainrealmadridscorspanishligaleaguefootballsoccersevillasantiag PENALTY zidane Gareth Bale Bale Karim Benzema Benzema Cristiano
SPAIN, Madrid : Real Madrid's Welsh forward Gareth Bale (R), Real Madrid's French forward Karim Benzema (L) and Real Madrid's Portuguese forward Cristiano Ronaldo (C) celebrate scoring during the Spanish league football match Real Madrid CF vs Sevilla FC at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid on March 20, 2016. - CITIZENSIDE/Rodrigo Jimenez
Vágólapra másolva!
Gareth Bale várhatóan nem lép pályára a Real Madridban a Bayern München elleni negyeddöntős párharc visszavágóján kedden a labdarúgó Bajnokok Ligájában.

A Marca című spanyol napilap beszámolója szerint a walesi támadó vádlisérüléssel bajlódik, emiatt szinte biztosan kihagyja a keddi találkozót, és az is kérdéses, pályára léphet-e vasárnap este a spanyol bajnokság rangadóján, az El Clásicón a címvédő FC Barcelona ellen.

A walesi támadó fontos meccsekről maradhat le Forrás: AFP/Guenter Schiffmann

A BL-mérkőzést - amelyet Kassai Viktor vezet majd - a spanyol együttes várhatja kedvező pozícióból, miután az első találkozón Münchenben 2-1-re nyert. A Primera Divisiónban három pont a fővárosi csapat előnye a katalánok előtt a tabella élén úgy, hogy egy bajnokival kevesebbet játszott a királyi gárda.

A Bayern Münchennél viszont minden bizonnyal ott lesz a madridi visszavágón Robert Lewandowski, aki vasárnap már együtt edzett társaival. A lengyel válogatott támadó a mostani idényben 40 tétmeccsen 38 gólt szerzett, az elmúlt egy hétben vállsérülés miatt volt harcképtelen. Emiatt kihagyta a szerdai első összecsapást, valamint a Bayern Leverkusen elleni, gól nélküli döntetlennel zárult szombati bajnokit is.