Társoldalunk:

Husztiék kikaptak Kínában, Feczesin nélkül száguld a Dragons

2017.04.29. 11:48

Ázsiában több magyar légiós futballcsapata is pályára lépett szombaton. Az eredmények felemásak.

Huszti Szabolcs klubja, a Csangcsuj Jataj 1-0-ra kikapott a Jenpien Funde vendégeként a kínai bajnokság hetedik fordulójában, így továbbra is a kiesés ellen küzd. A 34 éves magyar középpályás végig a pályán volt, a Jataj négy ponttal jelenleg 14. a 16 csapatos bajnokságban.

Huszti Szabolcs lehet a tartományi rangadó egyik főszereplője

A tabellán elfoglalt helyezések alapján kiesési rangadónak is nevezhetnénk a szombaton magyar idő szerint reggel 9.30-kor kezdődő Jenpien Funde-Csangcsun Jataj mérkőzést a kínai labdarúgó-Szuperligában. Guzmics Richárd csapata, a Jenpien 2 ponttal a 15. helyen áll, Huszti Szabolcs együttese, a Csangcsun 4 ponttal a 12.

A Jenpienben sérülése miatt nem szerepelt Guzmics Richárd. A házigazda győzelmével megelőzte a Csangcsunt, és 5 ponttal 13. a táblázaton.

Guzmics Richárd a világ végén készül a visszatérésre

Már edzésbe állt a Jenpien Funde magyar légiósa, aki az ellentétek világába csöppent Kínában.

A Csonnam Dragonsban csak cserepados volt Feczesin Róbert, csapata nélküle is nyerni tudott, méghozzá 2-1-re a Gangwon elleni koreai bajnokin. A Sárkányok ezzel rögtön felkúsztak az első hatba a felsőházért küzdő csapatok közé, pedig nagyon rosszul kezdték a szezont.

Feczesin Róbert: Koreában sok felfoghatatlan dolog történik meg velem

Elképesztő tisztelet veszi körül a magyar csatárt Kvangjangban. Interjú.

Vadócz Krisztiánék remek formában vannak a hongkongi élvonalban, ezúttal 3-0-ra győztek a South China otthonában, és csak egy pontra vannak az éllovas Eastern mögött a tabella második helyén. Az egykori 40-szeres válogatott Vadócz kezdőként végigjátszotta a meccset.