Vágólapra másolva!
Az OTP Bank Liga 11. helyén álló MTK Budapest a hivatalos honlapján jelentette be, hogy a klubbal korábban két bajnoki címet is nyerő Kenesei Krisztián visszatért a Hungária körútra, a jövőben egyéni képzéseket tart a kék-fehérek játékosainak.

Kenesei Krisztián 1977. január 7-én született Budapesten. Első NB I-es mérkőzését 1996. szeptember 6-án játszotta az MTK színeiben. 29 alkalommal szerepelt a magyar válogatottban, 9 gólt szerzett. A 40 éves támadó 436 mérkőzésen 196 gólt szerzett az NB I-ben.

Szóval nagyon örültem a felkérésének, hogy visszatérhettem a gyökereimhez. Elsősorban egyéni képzéseket fogok csinálni, U13-tól egészen az első csapatig bezárólag. Elsősorban a támadókkal foglalkozom: befejezések, lövések, ziccerek, rúgótechnika, kinek, mire van szüksége. Az első foglalkozáson már túl vagyunk, kifejezetten jól sikerült, bízom benne, hogy mindenkinek hasznára válik a képzés" – nyilatkozta Kenesei Krisztián.

Kenesei Krisztián 12 évet töltött az MTK-nál. Forrás: mtkbudapest.hu

A 40 éves támadó az NB III nyugati csoportjában szereplő III. Kerületi TVE-ben továbbra is futballozik, 16 találattal a góllövőlista második helyén áll.

Abban maradtunk Polyák Balázzsal, hogy nyárig ez most kvázi próbaidőszak, és ha beválik, folytatjuk – tette hozzá Kenesei Krisztián, aki 2002/2003-as szezonban gólkirály volt az NB I-ben.