A bulvárhuszárok BL-döntője lesz a Juve-Real ütközet

fbl TOPSHOTS Horizontal
Juventus Defender from Brazil Dani Alves (C) celebrates with teammates Juventus' goalkeeper from Italy Gianluigi Buffon and Juventus' midfielder from Italy Claudio Marchisio (R) after scoring during the UEFA Champions League semi final second leg football match Juventus vs Monaco, on May 9, 2017 at the Juventus stadium in Turin. / AFP PHOTO / Miguel MEDINA
Vágólapra másolva!
Nem kell sokat hegyezni a bulvárújságírók ceruzáit, mert a 2017-es labdarúgó BL-döntő már a kezdés előtt olyan sztorikat kínál, amelyekről oldalakat lehet írni. Higuaín a Real Madrid ellen. Buffon, aki sosem nyert BL-t. Zidane a Juventus ellen. Ronaldo, ő meg amúgy is a világ legnagyobb témaszolgáltatója. A viccet félretéve, a Szpíker Korner 16. adásában Gundel Takács Gábor Hajdu B. Istvánnal és Koppányi Gergellyel beszélget a mögöttünk hagyott BL-elődöntőkről és a június 3-i cardiffi fináléról.

Ha cikkünket mobiltelefonról böngészi, akkor mobilnetbarát verzióban az alábbi podcastról is meghallgathatja a beszélgetést, ha esetleg a videót nem tudja megnézni.