Vágólapra másolva!
A Manchester United vasárnap 2-0-ra győzte le a Premier League utolsó fordulójában a Crystal Palace gárdáját, ám ez a siker lehet, hogy nagyon sokba fog kerülni José Mourinhónak.

Paul Pogba a 19. percben előbb gólt lőtt – a találatot a nemrég elhunyt édesapjának ajánlotta –, majd a portugál tréner lecserélte a világklasszis középpályást a szünet előtt.

A változtatásról sokan azt gondolták, hogy csak elővigyázatosságból hozta le Mourinho az Ajax elleni EL-döntő előtt, de sokakban felvetette a kérdést, vajon mégis sérülés állhat a háttérben?

Többen állítják klubközeli információkra hivatkozva,

látták Pogbát a szünetben, ahogy sántítva megy.

Paul Pogba kihagyhatja az MU Ajax elleni Európa Liga fináléját. Forrás: DPPI/Michael Zemanek

Hogy végül bevethető lesz-e a francia játékos, az a jövő zenéje, de így is nagy gondokkal küzd a Manchester United. Többen küzdenek kisebb-nagyobb sérülésekkel az angol csapatnál:

Marouane Fellaini, Zlatan Ibrahimovic, Marcos Rojo, Luke Shaw, Chris Smalling, Ashley Young és Juan Mata sem egészséges, míg Eric Bailly eltiltott.

Ha Pogba is kiesik végül, akkor nagyon nehéz helyzetbe kerül Mourinho, pedig ez a csapat utolsó esélye, hogy kiharcolja jövőre a Bajnokok Ligája indulást.