Mourinho és Wenger marad, a Manchester és az Arsenal sem újul meg velük

498499123 Horizontal FOOTBALL TRAINER ASIDE CONFRONTATION AMERICAN SHOT MAINS DANS LES POCHES
Chelsea's Portuguese manager Jose Mourinho (R) and Arsenal's French manager Arsene Wenger (L) are kept apart by the fourth official Jonathan Moss during the English Premier League football match between Chelsea and Arsenal at Stamford Bridge in London on October 5, 2014. AFP PHOTO/ADRIAN DENNIS == RESTRICTED TO EDITORIAL USE. NO USE WITH UNAUTHORIZED AUDIO, VIDEO, DATA, FIXTURE LISTS, CLUB/LEAGUE LOGOS OR "LIVE" SERVICES. ONLINE IN-MATCH USE LIMITED TO 45 IMAGES, NO VIDEO EMULATION. NO USE IN BETTING, GAMES OR SINGLE CLUB/LEAGUE/PLAYER PUBLICATIONS. == / AFP PHOTO / ADRIAN DENNIS
Vágólapra másolva!
Lassan kimondható, hogy az a csapat nyeri meg a Premier League küzdelmeit, amelyik a legkevesebb meccset játszik a szezonban. Conte jött, látott, győzött, a Tottenham unalmas volt, a Liverpool összecsuklott, a Manchester United meg csak a pénzt szórta. Arsene Wenger sem megy el Londonból - nem változik itt semmi sem. Újra itt a Szpíker Korner, az Origo labdarúgással foglalkozó műsora, amelyben Gundel Takács Gábor Hegedűs Henrikkel, az MLSZ kommunikációs munkatársával és Koppányi Gergely labdarúgó szakíróval beszélget.

Ha cikkünket mobiltelefonról böngészi, akkor mobilnetbarát verzióban az alábbi podcastról is meghallgathatja a beszélgetést, ha esetleg a videót nem tudja megnézni.