Társoldalunk:

Hűségből jelesre vizsgázott Antoine Griezmann

2017.06.12. 22:32

Antoine Griezmann elfogadta az egyéves szerződéshosszabbítási ajánlatot az Atlético Madrid labdarúgócsapatánál - számolt be róla hétfőn a spanyol sajtó.

Az új megállapodással - mellyel emelték fizetését - 2022-ig kötelezte el magát a spanyol fővárosi klubhoz.

"Antoine Griezmann elhelyezte aláírását a szerződésen, amely 2022-ig köti őt az Atléticóhoz" - írta a Marca internetes kiadása.

Griezmann sem járt rosszul a maradássalForrás: AFP/Oscar Del Pozo

Az As szerint "az Atlético felülvizsgálta (Griezmann) fizetését, hogy kompenzálja a hatékonyságát", másképpen fogalmazva "gazdasági erőfeszítést" tett, hogy maradásra bírja a francia válogatott támadót.

A 26 éves futballista korábban úgy nyilatkozott: jó esély van arra, hogy a Manchester Unitedbe szerződjön. Egy hete azonban - amikor kiderült, hogy az Atlético Madrid 2018 januárjáig nem szerződtethet új játékost, mivel korábban megszegte a külföldi utánpótláskorú játékosokra vonatkozó átigazolási szabályzatot - azt mondta, nem hagyja el a nyáron a csapatot.

Griezmann, aki a Real Sociedadban nevelkedett, 2014-ben került Madridba. Azóta mindegyik évben 25 gólnál többet szerzett, tavaly Bajnokok Ligája és Eb-döntőt játszott, és harmadik volt az Aranylabda-szavazáson.