Társoldalunk:

Mbappé 142 millió eurót is megérne az Arsenalnak

2017.07.02. 11:36

A Daily Mirror arról ír, hogy az Arsenal 125 millió angol fontot, vagyis 142 millió eurót is hajlandó lenne fizetni azért, hogy a 18 éves Kylian Mbappé elhagyja az AS Monaco csapatát és Londonban kössön ki.

Gyakorlatilag a 2017-es nyári átigazolási szezon legfontosabb kérdésére tehet pontot az Arsenal. Az angol sajtó arról ír, hogy Arsene Wenger megkereste a játékos édesapját, Wilfried Mbappét. A francia menedzser most arról győzködi az apát, hogy fiának a legjobb fejlődési lehetőséget jelenleg az Arsenal kínálja.

Arsenal ready to pay staggering £125million to beat Real Madrid to top target

Arsene Wenger will this week launch an incredible £125million world record raid for Monaco star Kylian Mbappe. Mbappe is the hottest young property in European football and Arsenal boss Wenger will use his French connections to persuade the 18-year-old to choose the Emirates over Real Madrid and Manchester City.

Jellemző a helyzetre, hogy a sokat látott angol sportújságírók is hüledezve fogadták az Arsenal által felkínált összegre, amely csaknem 44 millárd forint. Bár ez utóbbi ténnyel sem Londonban, sem Monacóban nem foglalkoznak.