Vágólapra másolva!
Lionel Messi az esküvője után Barcelonába sietett, ahol megállapodtak a szerződés feltételeiről, a következő hetekben alá is írják, amint visszatér nyaralásáról Messi.

"A klubnál mindenki nagyon boldog, hogy Messi hosszabbított és kifejezte eköteleződését a klub irányába. Messi a történelem legjobb játékosa, aki profi karrierje során csak a Barcelonában szerepelt és a világon eddig nem látott magasságokba emelkedett segítségével a klub" - olvasható a katalánok közleményében.

A Barcelona ezzel a képpel kürtölte világgá a megállapodás tényét Forrás: twitter.com/@FCBarcelona

A tárgyalások már régóta folytak, hiszen Messi jelenlegi szerződése 2018 nyarán lejár. Messi 13 éves kora óta tartozik a Barcelona kötelékébe, ő a klub legeredményesebb játékosa, eddigi 583 meccsén 507 gólt szerzett, valamint ő a spanyol bajnokság legeredményesebb játékosa is 348 találattal.

Az argentin ötször nyerte meg az Aranylabdát, és 30 különböző trófeát emelhetett a magasba a katalán klub mezében. Nyolcszor nyert bajnoki címet, négyszer Bajnokok Ligáját.

A Barca július 12-én kezdi meg felkészülését a csapat új trénerével, Ernesto Valverdével.

Sajtóhírek szerint Messi heti 570 ezer euró körüli összeget tehet majd zsebre, míg kivásárlási ára 300 millió euró lesz.