Hosszabbított a világbajnok csatárral a spanyol klub

Club Atletico de Madrid v Athletic Club - La Liga Fernando Torres Atlético Madrid La Liga Vicente Calderon Stadium Athletic Bilbao Bestof COMMEMORATION Club Soccer Coach HORIZONTAL Madrid Match - Sport Photography Scoring Soccer Spain SPORT Sports Team ST
Fermando Torres of Atletico de Madrid during The La Liga match between Club Atletico de Madrid and Athletic Bilbao at Vicente Calderon on May 21, 2017 in Madrid, Spain. (Photo by Oscar Gonzalez/NurPhoto)
Vágólapra másolva!
Egy évvel, jövő júniusig meghosszabbította szerződését az Atlético Madriddal Fernando Torres - közölte a fővárosi futballklub.

A 33 éves támadó először 11 éves korában igazolt az Atléticóhoz, amelynek színeiben eddig 294 mérkőzést játszott. Az első gárdában 2001-ben debütált, majd később csapatkapitány lett, 2007-ben pedig eligazolt az FC Liverpoolhoz. Ezután a Chelsea-ben és az AC Milanban is megfordult, majd 2015-ben tért vissza anyaegyesületéhez.

Plusz egy év és mindenki örül Forrás: NurPhoto/Oscar Gonzalez/NurPhoto/Oscar Gonzalez

Torres a spanyol válogatottal világ- és kétszeres Európa-bajnok.

Az Atlético Madrid egyelőre sikerrel tartja meg legjobb játékosait, illetve veri vissza az értük indított rohamokat. Torres előtt korábban már a jószerével az összes európai nagy klub által körül udvarolt Antoine Griezmann, és az U21-es Európa-bajnokságon ezüstérmes spanyol csapat sztárja, Saúl Niguez is aláírta új szerződését a fővárosiakkal.