Vágólapra másolva!
Lezárult a szavazás, kihirdették az észak-amerikai profi fociliga All-Star-csapatának kezdő tizenegyét, amelyik kifut majd a gyepre augusztus 2-án a Real Madrid ellen a chicagói Soldier Fielden.

Nem lehet azzal vádolni a szavazókat, hogy ne a legjobbakat küldenék harcba a spanyol bajnok és Bajnokok Ligája címvédő spanyol sztárcsapat ellen.

A csatársorban - számunkra természetesnek tűnik - a legtöbb szavazattal került be a góllövőlistát 16 találattal vezető Nikolics Nemanja, aki mellett olyan klasszisok futkároznak majd, mint a világ- és Európa-bajnok spanyol támadó, David Silva (New York City FC), valamint a Toronto FC olasz válogatott támadója, Sebastian Giovinco.

A magyar válogatott csatárnak nem ez lesz az első meccse a Real Madrid ellen: az előző BL-kiírás csoportkörében még a Legia Warszawa játékosaként a spanyolok elleni mindkét csoportmeccsen (1-5 Madridban, 3-3 Varsóban) pályára lépett, előbb csereként, majd kezdőként.

Akiktől a zsugát várhahatják a középpályáról, ugyancsak nem kispályások a szakmában: Nikolics csapattársa, Bastian Schweinsteiger, Kaká (Orlando City SC), az amerikai válogatott csapakapitánya, a 133-szoros válogatott Michael Bradley (Toronto FC) és az újonc Atlanta United paraguayi játékmesetere, Miguel Almirón.

A kapuban a Manchester Unitedet és az Evertont is megjárt, 115-szörös amerikai válogatott, Tim Howard áll majd. A védelemben előtte az egykor a holland, az angol és a német bajnokságot is megjáró, 125-szörös amerikai válogatott, DeMarcus Beasley, a válogatott ifjú reménysége, a Sportingban nevelkedett Greg Garza, és Sallói Dániel kansasi csapattársa, a Sportingban 2009 óta 210 bajnokin pályára lépő Graham Zusi igyekszik majd megfékezni Cristiano Ronaldóék támadásait.

A csapatba tíz játékost szavaztak be a szurkolók, a tizenegyedik pedig az az MLS-játékos lett, akivel a legtöbb gólt lőtték az idei évben a gémerek a FIFA 17 videójátékban.

A Chicago Fire alaposan kiveszi a részét a Real Madrid elleni meccsből: nem csak a mérkőzés házigazdája lesz, illetve az MLS All-Star-csapatba delegál játékosokat, de a liga legjobbjainak csapatát is a Fire edzője, Veljko Paunovic fogja irányítani.