Társoldalunk:

Dögös cicák biztatják az angol női oroszlánokat

2017.07.11. 13:59

Az angol X-Faktorban felbukkant női csapat, a Little Mix a 2013-as "Salute" című dalához készített új videót, mellyel a nyári, hollandiai női foci Eb-re utazó angol válogatottnak drukkolnak. 

Az együttes tagjai, Perrie Edwards, Jesy Nelson, Leigh-Anne Pinnock és Jade Thirlwall mindannyian szerepelnek a klipben, ahogyan az Angliában igencsak népszerű női labdarúgó Steph Houghton, valamint Gary Cahill és Marcus Rashford is. A világsztárok mellett utánpótlás női focisták is felbukkannak.

A klippel szeretnének minél nagyobb szurkolótábort összehozni a csapatnak a közösségi médiában és szerte Angliában is, hogy a lehető legkomolyabb támogatottsággal kezdjen neki a bajnokságnak az együttes.

A Little Mix célja, hogy szurkolótábort toborozzon az angol női futball-válogatottnakForrás: AFP/2017 Getty Images/Alberto E. Rodriguez

A július 16-tól augusztus 6-ig tartó hollandiai tornán az angolok a D-csoportban Skóciával, Spanyolországgal és Portugáliával küzdenek a továbbjutásért. Az angol női futball-válogatott, vagy ahogyan angolul hívják őket és magukat, a "Lionesses" (nőstény oroszlánok) célja egyértelműen az Európa-bajnoki cím megszerzése.