Edzője szerint eltüntette a Honvéd a különbséget

Davie Lanzafame, Honvéd
Beér-Seva, 2017. július 12. Davide Lanzafame, a Budapest Honvéd játékosa örül góljának az izraeli Hapoel Beér-Seva elleni labdarúgó Bajnokok Ligája-selejtező mérkőzésen az izraeli Beér-Sevában 2017. július 12-én. A találkozót az izraeli csapat nyerte 2-1-re. (MTI/EPA/Abir Sultan)
Vágólapra másolva!
A magyar bajnok Budapest Honvéd ugyan 2-1-re kikapott a Bajnokok Ligája selejtezőjében az izraeli Hapoel Beer-Seva csapatától, de a csapat edzője nem az eredmény miatt csalódott elsősorban, ahogy a győztes csapat edzője sincs elájulva az egy gólos sikertől.

A Hapoel vezetőedzője, Barak Bahar a találkozó után csalódottan nyilatkozott. "Nem játszottunk igazán jól, ennél sokkal jobb teljesítményre vagyunk képesek, s ezt bizonyítottuk is korábban - idézi az edzőt a Nemzeti Sport Online. - Nincs mit tenni, megyünk tovább,

- váltott optimistára az edző, aki saját csapatából a második, igen látványosra sikerült gól szerzőjét, Daniel Einbindert emelte ki külön.

Davide Lanzafame kulcsszerepet játszott a különbség eltüntetésében Forrás: MTI/EPA/Abir Sultan

Erik van der Meer, a Honvéd nyáron kinevezett edzője sem volt maradéktalanul elégedett a találkozó után, pedig csapata egyáltalán nincs rossz helyzetben a visszavágó előtt.

"Rengeteg videót néztünk meg, készültünk, s a munkának meglett a gyümölcse. Fontos volt, hogy a Hapoel nem szerezte meg a harmadik gólját kettő null után. Bosszantott, hogy buta hibát követtünk el az első találat előtt, ezért csalódott is vagyok. Ám tisztában kell lenni az erőviszonyokkal.

- mondta a holland szakvezető, aki a kapott gólnál jobban csak azt sajnálja, hogy a visszavágót zárt kapuk mögött kell megrendezni - az UEFA mindössze kétszáz vendég drukker bejutását engedélyezte.

Végül ugyanerre hegyezte ki mondanivalóját a Honvéd kapusa, Gróf Dávid is:

Ugyanakkor bosszant, hogy zárt kapuk mögött rendezik a meccset, hiszen most is nagyon sokat számított, hogy szurkoltak nekünk. Bizakodhatunk, és ez jó érzés."