Vágólapra másolva!
A dán Midtjylland 4-2-re legyőzte a Ferencvárost a Groupama Arénában az Európa Liga második selejtezőkörének első találkozóján. A dán csapat magyar válogatott védője, Korcsmár Zsolt szerint azonban már az első félidőben is nekik volt szerencséjük, hogy csak két gólt kaptak.

A magyar védő végig játszotta a találkozót és mindvégig megbízhatóan és magabiztosan játszott a dán védelem közepén.

A dán csapatkapitány triplája véget vetett a Fradi EL-álmainak

Az Európa Liga-selejtező második körének első mérkőzésén a Ferencváros 4-2-re kikapott a Korcsmár Zsolttal felálló dán Midtjyllandtól. A zöld-fehérek 45 percig remekül futballoztak, de egy véleményes kiállítás megpecsételte a sorsukat. Európ Liga, 2. selejtezőkör, eredmény: Ferencvárosi TC-Midtjylland 2-4 (2-1) Budapest, Groupama Arénavezette: Sandro Schärer (svájci) Ferencváros: Dibusz - Lovrencsics, Koch, Leandro, Botka - Gera, Gorriarrán - Varga R., Rui Pedro (Batik, 46.), Moutari (Bőle, 70.)

"Az edzői stáb ugyan jól feltérképezte a Fradit, mégis megérdemelten vezettek 2-0-ra" - mondta a találkozó után az M4 Sportnak nyilattkozva. Úgy láttta, hogy az első játékrész utolsó percében a javukra megítélt tizenegyes biztosan jogos volt, de "a kiállítás már inkább véleményes volt, de nem az én tisztem megítélni".

Korcsmár Zsoltot (4) meglepte a Fradi jó játéka Fotó: Polyák Attila - Origo

"Meglepett bennünket, hogy ilyen jól játszott a Fradi, talán még szerencsésnek is mondhatjuk magunkat, hogy csak két gólt kaptunk az első félidőben. Aggodalom nem volt a szünetben az ölttözőnkben, de azzal mindenki tisztában volt, hogy az első félidőben mutatott játékkal itt nem lehet meccset nyerni. A Fradin jobban látszott, hogy meg akarja nyerni a mérkőzést, mi kicsit kényelmesek voltunk, az első félidőben nem tudtuk megtartani a labdákat, amiket a Fradi rendre visszaszerzett és rengeteg gondot okozott ezekből a szituációkból."