Nagy verést kapott a Fradi Európa-liga ellenfele

Jakob Poulsen, Midtjylland
Budapest, 2017. július 13. Jakob Poulsennek, a dán Midtjylland gólszerzőjének (j) gratulál játékostársa, Rilwan Hassan a labdarúgó Európa Liga-selejtező második fordulójában játszott Ferencváros – Midtjylland mérkőzésen a budapesti Groupama Arénában 2017. július 13-án. MTI Fotó: Illyés Tibor
Vágólapra másolva!
Az OTP Bank Ligával párhuzamosan a dán I. osztály küzdelmei is elindultak a napokban, a Ferencváros El riválisa, a Midtjylland azonban alaposan beragadt a rajtnál.

Korcsmár Zsolt csapata ahhoz a Brøndbyhez látogatott a nyitó forduóban, mely többek között Kalmár Zsoltot is foglalkoztatja. Nos, a múlt csütörtöki, budapesti túránál a vasárnapi látogatás sokkal rosszabbul sült el, a Brøndby ugyanis könnyedén, 4-0-ra diadalmaskodott.

A Midtjylland játékosainak a bajnoki nyitányon nem sok okuk volt az örömre Forrás: MTI/Illyés Tibor

Ami honfitársainkat illeti, Korcsmár a kezdőben kapott helyet és a 73. percben cserélték le, míg Kalmár a 79. minutumban lépett pályára.

Mint ismert, a Midtjylland 4-2-re győzött csütörtökön este a Groupama Arénában, így kedvező helyzetből várhatja a Fradi elleni visszavágót, melyet július 20-án, 19.00 órakor kezdődik majd.