Társoldalunk:

Piqué: Természetes, hogy Neymarnak kétségei vannak

2017.07.26. 09:24

Gerard Piqué, a Barcelona játékosa hétfőn egy Neymarral közös képet posztolt Instagram-oldalán, melyhez csak annyit írt, "se queda", vagyis "marad". Most részletesebben is elmagyarázta a helyzetet.

"Csak Neymar tudhatja, hogy mi fog történni, de én remélem, hogy marad. Amit közzétettem Twitteren, nem közlés volt, hanem az én személyes véleményem, amit a beszélgetéseink alapján leszűrtem. Megpróbáltam elmagyarázni neki, hogy csapattársként és barátként milyen helyzetben van.Azt javasoltam neki, hogy ne menjen olyan bajnokságba, ahol nem nyerhet olyan dolgokat, mint a Barcában. Neymar még csak 25 éves, érthető, hogy kétségei vannak. Nehéz elsőnek lenni a Barcában, mindez különösen igaz akkor, ha itt van minden idők legjobb játékosa is. De a klubnak küzdenie kell érte, nincs senki más a piacon, aki olyan, mint ő- nyilatkozta Piqué.

Se queda.

Gerard Piqué (@3gerardpique) által megosztott bejegyzés,

Piqué mellett Javier Mascherano is megszólalt az ügyben, ő annyit mondott, hogyha csak néhány percet is, de mindannyian beszéltek Neymarral, mert mindannyian azt szeretnék, hogy maradjon.

A Neymar-saga még mindig nem ért véget, de a játékos jelenleg is a Bajnokok Nemzetközi Kupája felkészülési tornán vesz részt a Barcelonával, amely július 27-én a Manchester Uniteddel, július 30-án a Real Madriddal játszik.