Társoldalunk:

A Sepsiszentgyörgy legyőzte Hagi bajnokcsapatát

2017.08.05. 21:03

A román labdarúgó-élvonal székelyföldi újonca, a Sepsi OSK Hadnagy Attila utolsó pillanatokban szerzett góljával győzte le a Gheorghe Hagi által irányított bajnoki címvédő Viitorult a 4. fordulóban.

A 35 fokos brassói melegben megrendezett találkozón a Viitorul irányította az összecsapást, annak ellenére, hogy George Hagi a szerdai vesztes, APOEL Nicosia elleni Bajnokok Ligája-selejtezőhöz képest több alapemberét is pihentette.

Viszont a sepsiszentgyörgyi gárda kontráiban és a pontrúgásaiban végig ott volt a veszély. Ennek ellenére sokáig úgy nézett ki, hogy unalmasnak mondható, gólnélküli döntetlennel ér véget a mérkőzés.

Unokáiknak is Hadnagy Attila góljáról fognak mesélni a Sepsi-drukkerekForrás: maszol.ro

A 78. percben a Viitorul francia védőjét, Kevin Bolit kiállította a játékvezető, így felcsillant a remény a győzelemre is. Az emberelőny ellenére azonban a Viitorul volt a veszélyesebb a kiváló hangulatú meccsen.

A ráadásban viszont 37 éves Hadnagy Attila kíméletlenül kihasználta a kínálkozó lehetőséget, így Sepsi OSK hatalmas meglepetésre megszerezte a három pontot.

A székely csapat pedig a lefújást követően meg is ünnepelte a sokáig emlékezetes győzelmet, amellyel immár hat ponttal a hetedik helyen áll az ideiglenes tabellán.

Románia, Liga 1, 4. forduló
Sepsi OSK–Viitorul 1–0 (Hadnagy 92.)