Vágólapra másolva!
Az A Bola értesülése szerint a Paris Saint-Germain kivetette a hálóját az Atlético Madrid kapusára, Jan Oblakra. A hírek szerint a francia klub hajlandó lenne kifizetni a szlovén hálóőr 100 millió eurós kivásárlási árát.

2017. augusztus 3-án a PSG hivatalosan is bejelentette, hogy 222 millió euróért megvásárolta Neymart a Barcelonától, azonban a csapat megerősítése továbbra is gőzerővel zajlik.

A klub tulajdonosa, a katari Nasser Al-Khelaifi a Bajnokok Ligája trófeáról álmodik,

ennek érdekében bárkit képes elcsábítani. Neymar megszerzése nyilván jótékonyan hat az újabb érkezőkre, így valószínűleg a világ egyik legjobb kapusa is elgondolkodik a párizsi lehetőségről.

Jan Oblak lehet a PSG újabb sztárigazolása Forrás: Sputnik/Anton Denisov

Francia sajtóértesülés szerint a PSG tulajdonosa és Oblak ügynöke, Miha Mlakar hamarosan tárgyalóasztalhoz ülnek, hogy megvitassák a szlovén kapus klubváltását.

A 24 éves kapus 2014 nyarán érkezett az Atlético Madridhoz. 113 mérkőzésen 72 gólt kapott, amely 0,64-es átlagot jelent.

Oblak 64 mérkőzést hozott le kapott gól nélkül az Matracosok színeiben, ami szintén parádés mutató. Az utóbbi években a Manchester Unitedet és a Real Madridot emelgették a legkitartóbb kérői között, de a Neymar-transzfer után senkit sem lepne meg, ha a PSG-ben kötne ki.