Vágólapra másolva!
A SkySports információja szerint, a Paris Saint-Germainhez szerződő Neymar komolyan fontolgatja, hogy bepanaszolja a FIFA-nál korábbi klubját, ugyanis a Barcelona nem fizette ki neki a 26 millió eurós hűségbónuszát.

Ahogy azt korábban jeleztük, a brazil támadó szerződésében szerepelt egy olyan kitétel, miszerint, ha 2017. július 31-én még a Barcelona játékosa lesz, akkor 26 millió euró hűségbónusz jár neki.

Neymar nem éri be év 44,4 millió euróval, a hűségbónuszra is igényt tart a Barcától Forrás: AFP/Alain Jocard

Neymar hivatalosan 2017. augusztus 3-án szerződött a Paris Saint-Germainhez, azonban a Barcelona nem hajlandó kifizetni neki ezt az összeget. A katalán klub szóvivője, Josep Vives kijelentette, hogy a brazil egy centet sem kap, mert megszegte a szerződésében leírt feltételeket.

A hűségbónusz feltételei


1: Nem kezd tárgyalásba egyetlen klubbal sem három hónappal július 31. előtt.

2: Kijelenti elkötelezettségét, hogy teljesíti a szerződésében vállaltakat.

3: Szeptember 1-ig nem tarthat igényt az összegre azért, hogy ne tudjon más klubhoz menni.

Állítólag Neymar és az édesapja nem véletlenül halogatták a Párizsba szerződést, ugyanis arra számítottak, hogy július vége után joggal tarthatnak igényt a 26 millió euróra.

A 25 éves támadó ügyvédei még nem tettek lépéseket, azonban a SkySports információja szerint, csak idők kérdése, hogy a FIFA-nál landoljon az ügy.