Társoldalunk:

Telt ház előtt játszhat az EL-főtábláért a Videoton

2017.08.14. 18:37

Az Európa Liga utolsó selejtezőkörében érdekelt Videoton FC a hivatalos honlapján tudatta, hogy az FK Partizan elleni felcsúti visszavágóra minden jegy elkelt.

A Videoton FC a máltai Balzan FC, az észt Nomme Kalju FC és a francia Girondins Bordeaux kiejtése után a szerb FK Partizannal vív párharcot az Európa Liga csoportkörébe jutásért augusztus 17-én Belgrádban, majd egy héttel később a Pancho Arénában.

Az elmúlt héten az elővásárlási időszak zajlott, amikor is azon drukkerek válthatták meg jegyüket a visszavágóra, akik az első három selejtezőkörben is a helyszínen biztatták a Vidit, belépőjüket pedig bemutatták a vásárláskor.

A Bordeaux elleni meccs után ismét telt ház lesz a Pancho ArénábanFotó: Polyák Attila - Origo

A szélesebb közönség számára a jegyértékesítés hétfőn 10 órakor indult online és a székesfehérvári klub shopjában is. A Pancho Arénába a jegyek hétfőn délután egy óra magasságában elfogytak, többet már nem tudnak vásárolni az érdeklődők.

Ez egyben azt is jelenti, hogy a Bordeaux elleni hazai találkozót követően ismét telt ház várható a Videoton FC Európa Liga-találkozóján.