Társoldalunk:

Messi komolyan fontolgatja, hogy elhagyja a Barcát

2017.08.21. 10:33

A Mirror állítása szerint valószínűtlen, de nem lehetetlen, hogy Lionel Messi távozik Barcelonából, és a Manchester Cityhez igazol. A hírt az ESPN is átvette.

Az angol lap azt írja, hogy a City vezetői már találkoztak Messi képviselőivel, hogy a lehetséges jövőbeni klubváltásról tárgyaljanak. A manchesteri csapat állítólag hajlandó lenne kifizetni a játékos 275 millió fontos kivásárlási árát.

Az ügy hátterében az állhat, hogy Messi nincs megelégedve a Barcelona jelenlegi keretével,amely talán most a leggyengébb az utóbbi évekhez képest. 

Messi egyedül érzi magátForrás: NurPhoto/Miquel Llop/NurPhoto/Miquel Llop

Habár kicsi a valószínűsége, hogy Messi tényleg távozik, az mindenképp jelzésértékű, hogy az új szerződése még mindig nincs aláírva. „Az elnök kezében van a szerződés, már csak az aláírás hiányzik” – nyilatkozott nyugodtan Robert Fernandez sportigazgató nemrég.

Tavaly ősszel Neymarral és Suárezzel azért hosszabbított a vezetőség, hogy meggyőzze Messit a folytatásról. Neymar azóta már elment, Suárez pedig egy hónapig sérült.Egyes források szerint az argentin komolyan azt fontolgatja, hogy elhagyja a Barcelonát.