Társoldalunk:

Messi kimentett egy kisfiút a biztonságiak karmai közül

2017.08.31. 18:45

Csak a szokásos sztori: kisfiú vár a szálloda előtt, hogy megérkezzen kedvenc focistája, majd, mielőtt találkozhatna vele, a gonosz fekete öltönyösök elráncigálják a közeléből. De egy sztár, nem csak a pályán sztár, hanem a szálloda ajtajában is. A főszerepben: Lionel Messi.

Az argentin válogatott ha nem is sorsdöntő, de azért fontos világbajnoki selejtezőre készül magyar idő szerint péntekre virradó éjjel Montevideóban Uruguay ellen. Messiék annyira nem izgulják túl a dolgot, ez jól látszott abból, ahogy megérkeztek a szállodához.

Amikor a biztonságiak derekának magasságából egy vékony hang a Barcelona sztárjának nevét kiáltotta, Messi odanézett, és azt kellett látnia, hogy a szívtelen öltönyös, fülhallgatós biztonságiak ellökdösik a srácot. Leo először nem akart hinni a szemének, aztán kapcsolt, magához kérette a srácot, és jöhetett a szelfizés. Pontosan így kell ezt csinálni!

Lionel Messiék négy fordulóval a zárás előtt 22 ponttal a pótselejtezőt jelentő ötödik helyen állnak - ha így a marad a 18. forduló után is, akkor az óceániai zóna győztesével kell interkontinentális pótselejtezőt játszaniuk.

Viszont, ha nyernek Uruguayban, akkor már csak három könnyebb meccset - Venezuela, Peru és Bolívia ellen - kell megvívniuk, azaz biztos lenne az oroszországi részvétel.