Társoldalunk:

Diego Costa bekerült a Chelsea Premier League keretébe

2017.09.02. 10:49

Az augusztus 31-én éjfélkor lezárult átigazolási szezon után kellett véglegesítenie az angol Premier League csapatainak a bajnokságra benevezett labdarúgók névsorát. 

Mint az köztudott, a címvédő Chelsea menedzsere, Antonio Conte SMS-ben értesítette a nyár elején Diego Costát, hogy nem számít rá a jövőben. A támadó ezek után vissza sem tért Londonba, Brazíliában tengette mindennapjait és azon volt, hogy korábbi klubja, az Atlético Madrid valahogyan visszaszerezze őt. 

Vajon lehet visszatérés Diego Costa számára a Stamford Bridge-re?Forrás: AFP/Ian Kington

Bár a hírek arról szóltak, hogy a két klub megegyezett egymással, végül nem jött össze az ügylet, a Kékek pedig meglepetésre nevezték Costát a Premier League további küzdelmeire.

Hogy a spanyol támadó pályára is lép-e majd a bajnokságban, az egyelőre kérdéses, mindenesetre ha rendeződne a viszonya Contéval, akkor a nyáron érkező Moratával életveszélyes csatárduót alkothatnának.

A csapat kapusa, Thibaut Courtois mindenesetre tökéletesen reagált a hírre, közösségi oldalán a Neymar-ügyet megelőző Piquet képhez hasonló "SE QUEDA", azaz "MARAD" felkiáltással kommentálta az ügyet.

SE QUEDA

Thibaut Courtois (@thibautcourtois) által megosztott bejegyzés,