Társoldalunk:

A letartóztatott Rooney örökre hálás lesz a rendőröknek

2017.09.02. 17:12

Ahogy azt korábban jeleztük, Wayne Rooney-t, az angol labdarúgó-válogatott történetének legeredményesebb gólszerzőjét csütörtök éjszaka ittas vezetés miatt letartóztatták. A brit The Sun értesülései szerint az Everton támadója jól járt a rendőri beavatkozással, ugyanis végzetes hibát készült elkövetni.

A The Sun értesülése szerint Wayne Rooney és a barátai tíz órán keresztül ittak, ugyanis korábbi manchesteri csapattársát, Wes Brown búcsúztatták, aki az indiai Kerala Blastershez szerződött. 

Wayne Rooney-nak korábban is voltak kicsapongásaiForrás: AFP/Oli Scarff

Rooney-t három különböző helyen is látták, a szemtanúk szerint egész este vodkát fogyasztott, majd közeli kapcsolatba került egy 29 éves modellel, Laura Simpsonnal, akinek a lakásán zárták volna az éjszakát. 

Már majdnem odaértünk, amikor hátulról megláttuk a kék fényt, jöttek a rendőrök igazoltatni.  Ettől persze Rooney megijedt, mert eléggé ittas volt" – mesélte Laura Simpson a The Sunnak.

Mivel a legendás támadót a rendőrök előállították, megakadályozták a házasságtörést, ami nem először fordult volna elő Rooney életében.

Coleen Rooney-nak lesz néhány keresetlen szava a férjéhezForrás: DPPI/Matt West

Az egykori angol válogatott játékos felesége, Coleen éppen Mallorcán nyaral, nem mellesleg a múlt hónapban látott napvilágot a hír, hogy Wayne Rooney negyedik gyerekével várandós. Férje letartóztatásának hírére azonnal repülőre ült, és hazautazott.