Vágólapra másolva!
A vasárnap esti Magyarország-Portugália világbajnoki selejtező előtt a vendégek legnagyobb sztárja megmutatta, hogy pályán kívül is egyike a legnagyobbaknak.

A magyar válogatott számára többé-kevésbé már tét nélküli lesz az Európa-bajnok elleni találkozó a Groupama Arénában, ugyanez viszont korántsem mondható el a portugálokról, akik nem titkoltan győzni jöttek Budapestre. Így akár még feszültek is lehetnének, erről azonban szó sincs, még legnagyobb sztárjuk, Cristiano Ronaldo is szokatlanul felszabadult.

Az előző fordulóban Feröer-szigetek ellen egy mesterhármassal - közte egy nem akármilyen góllal - hangoló Ronaldo a Groupama Arénában megmutatta,hogy nem mindig olyan megközelíthetetlen sztár, mint amilyennek legtöbbször látjuk. Egy Real Madrid-mezt viselő, és a klub címerével ellátott párnát szorongató kerekésszékes kisfiúnak egészen biztosan életre szóló élményt szerzett azzal a közös fotóval, amit a portugál válogatott osztott meg az Instagram-oldalán.

„Ez a kisfiú szeretett volna találkozni a hőseivel. Amikor a foci több, mint a pályán mutatott csoda” - írták a kép mellé az oldal szerkesztői.

A Magyarország–Portugália világbajnoki selejtező vasárnap 20 óra 45-kor kezdődik a Groupama Arénában. A találkozót az M4 Sport élőben közvetíti, a Budapest Parkban pedig az MLSZ várja a Szurkolói faluba a jegy nélkül maradt drukkereket.