Társoldalunk:

Bale egy csellel két védőt bőrözött be

2017.09.03. 09:54

Öt döntetlen után Wales 1-0-ra legyőzte Ausztriát az oroszországi vb-selejtező hetedik fordulójában. A válogatott sztárja, Gareth Bale ugyan gólt nem lőtt, de ígyis magára vonta mindenki figyelmét.

Bale-t rengeteg kritika éri Madridban, ahol február vége óta mindössze egy gólt lőtt, a spanyol bajnokság 2017/2018-as szezonjának első fordulójában, a Deportivo ellen. Igaz, sérülés miatt több mint egy hónapot ki kellett hagynia.

Joggal reménykedhetett, hogy a válogatottban visszanyeri formáját, ahol eddig hat meccsen négy gólt rúgott a vb-selejtezők alatt. Az osztrákok ellen ugyan nem jött össze a gól, de Bale így is magára vonta a figyelmet, például akkor,amikor a szögletzászlónál egy csellel két védőt bőrözött be.

Majd, ahogy azt csapattársától, Cristiano Ronaldótól elleste,megpróbált gólt ollózni, de hiába volt tökéletes a mozdulat, a kapus reflexszerűen belekapott a labdába.

Wales öt döntetlen után nyert ismét vb-selejtezőn, így továbbra is megvan az esélye, hogy odaérjen a második helyre és ott legyen Oroszországban.