Társoldalunk:

Világsztár házát bérli Neymar Párizsban

2017.09.03. 17:21

Amikor Neymar minden idők legdrágábban leigazolt játékosa lett augusztus harmadikán, lehetett tudni, hogy nem egy párizsi lakótelepen, vagy nyomornegyedben fog magának lakhelyet találni. Havi nettó 600 000 euróból (mintegy 183 millió forint) telik is luxusházra, ő pedig meg is találta, méghozzá nem is akárkiét.

14 000 euró, azaz körülbelül 4 270 000 forint a havi bérleti díja annak az ötszintes háznak, ahova a brazil csatár beköltözött. A luxusingatlan Párizs külterületén, Bougivalban található, Ronaldinho is itt lakott a PSG-s időszaka alatt, Neymar mostani csapattársai közül pedig Layvin Kurzawa él a szomszédságban. Ráadásul az ingatlan korábban Gérard Depardieu, a kiváló francia színész tulajdona volt.

5000 négyzetméter, öt emelet, biliárdterem, beltéri medence - néhány adat Neymar új rezidenciájárólForrás: leparisien.fr

A helyiek nagyon izgatottak Neymar érkezése kapcsán, Luc Wattelle polgármester szerint ez Bougival számára is pozitív hatással bírhat, ahogyan ez már megtörtént Ronaldinho, vagy Pauleta idejében is.