Mata: Furcsa lesz Rooney ellen játszani

Manchester United
Manchester United's Spanish midfielder Juan Mata (R) celebrates with Manchester United's English striker Wayne Rooney (L) after Rooney scored the opening goal during the UEFA Europa League group A football match between Manchester United and Feyenoord at Old Trafford stadium in Manchester, north-west England, on November 24, 2016. / AFP PHOTO / Oli SCARFF
Vágólapra másolva!
Juan Mata szerint furcsa lesz egykori csapattársa, Wayne Rooney ellen játszani most hétvégén. Szeptember 17-én, a Premier League ötödik körében a Manchester United az Evertont fogadja.

A nemrég az angol válogatottságról lemondó Wayne Rooney 13 évet töltött a Manchester Unitednél, majd idén nyáron korábbi csapatához, az Evertonhoz igazolt.

A korábbi csapattársak, Wayne Rooney (balra) és Juan Mata most először játszanak egymás ellen Forrás: AFP/Oli Scarff

A váltás óta ez lesz az első alkalom, hogy a két klub találkozik. A meccsel kapcsolatban Rooney csapattársa, Juan Mata azt írta blogjában:

"Remélem, úgy fogadja majd az Old Trafford közönsége, ahogyan azt megérdemli.

Őszintén szólva furcsa lesz őt egy másik csapat mezében látni, de ez az ő döntése, és nekünk annyi a dolgunk, hogy sok szerencsét kívánjunk neki."

Juan Mata reméli, hogy Rooney megfelelő fogadtatásban részesül majd az Old Traffordon Forrás: NurPhoto/Andrew Surma/NurPhoto/Andrew Surma

Rooney a visszatérése óta két gólt szerzett és egy gólpasszt adott az Everton nyolc meccsén.