Manchesteri sokk: hosszú pihenő vár a kulcsemberre

Manchester United
Manchester United's Belgian striker Romelu Lukaku (2L) celebrates scoring his team's second goal with Manchester United's English striker Marcus Rashford (L), Manchester United's French midfielder Paul Pogba (2R) and Manchester United's Serbian midfielder Nemanja Matic during the English Premier League football match between Manchester United and West Ham United at Old Trafford in Manchester, north west England, on August 13, 2017. / AFP PHOTO / Oli SCARFF / RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 75 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publications. /
Vágólapra másolva!
Egybehangzó angol sajtóértesülések szerint sokkal súlyosabb Paul Pogba sérülése, mint azt a Manchester Unitednél várták; a középpályásra legrosszabb esetben három hónap kényszerpihenő vár.

A francia irányító combhajlítóizma kedden, a Basel elleni Bajnokok Ligája csoportmeccs első félidejének 19. percében sérült meg, nem is tudta folytatni a játékot.

Egy ideig aligha láthatjuk Paul Pogbát (a képen középen, 6-os nadrágban) a pályán örülni a társakkal Forrás: AFP/Oli Scarff

Az első hírek arról szóltak, hogy nincs nagy baj, Pogbának maximium 1-2 hetet kell csak kihagynia. A részletes orvosi vizsgálatok után azonban kiderült, hogy mégis súlyos a sérülés és legalább három hónap pihenőre lesz szüksége a világ harmadik legdrágább játékosának.

Ha ez igaz, akkor a Pogbát ősszel már nem láthatjuk a BL-ben, a bajnoksgában pedig olyan rangadókon kell nélkülöznie őt a Vörös Ördögöknek, mint a Liverpool, a Manchester City, a Tottenham, a Chelsea és az Arsenal elleni összecsapás.