Társoldalunk:

Ez a Real Madrid van olyan jó, mint bármelyik Barcelona

2017.09.20. 18:09

Hatalmas dicséretet kapott Zinedine Zidane és csapata a Real Madrid. Szerda este a madridiak a Real Betist fogadják bajnokin, az ellenfél mestere, Quique Setien pedig alaposan körbeudvarolta az ellenfelet.

Zinedine Zidane és a Madrid-drukkerek elsősorban Cristiano Ronaldo visszatérésének örülhetnek a mérkőzés előtt, ugyanis a portugálnak lejárt az eltiltása, de minden bizonnyal jól esik az ellenfél dicsérete is.

Zinedine Zidane munkáját az ellenfelek is elismerikForrás: AFP/Pierre-Philippe Marcou

Quique Setien szerint a Real Madrid egészen megváltozott, amióta Zidane vezeti a csapatot. A Spanyol Szuperkupában, augusztusban olyasmi történt, ami 2008 óta nem a Clásicók történetében, azaz a Realnál többet volt a labda, mint a Barcelonánál.

„Imádom, ahogy játszanak. Emlékszem, a sok Madrid-szurkoló szidta a Barcelonát, amikor egyik oldalról passzolgattak a másikra. Mostanában egyre többször játssza ezt a Madrid is. Sokszor már azon a szinten vannak, amikor a Barca a csúcson volt. Fizikálisan talán még jobbak is. Öröm nézni a játékukat. Talán kicsit visszaestek az utóbbi pár meccsen, de mindenki elimserően beszél róluk" – mondta Setien.

Quique Setien alaposan levette a terhet csapatárólForrás: AFP/Javier Soriano

„Cristiano életveszélyes a kapu előtt. Mindenki őt akarja megállítani, de senkinek sem sikerül. Ellene mindig benne van a pakliban, hogy gólt szerez, nagyon motivált lesz az eltiltását követően, csak remélni tudom, hogy nem a legjobb formájában tér vissza, de félek, hogy ez nem így lesz" – mondta a Betis trénere.