Társoldalunk:

Klopp a saját csapatát kritizálta a Ligakupa-kiesés után

2017.09.20. 09:48

Jürgen Klopp, a Liverpool vezetőedzője a keddi Ligakupa-kiesést követően nyíltan bírálta játékosait, amiért meccsek óta könnyű gólokat kapnak.

"Egy szögletet követően, második szándékból kaptuk az elsőt, majd megint egy bedobás után jött a gól. Őszintén szólva, rosszul vagyok az ilyenektől, ezt egyszerűen nem lehet csinálni" - nyilatkozott ingerülten a német edző.

A Liverpool védelme gyengén teljesít a mostani szezonban. A csapat kilenc eddigi tétmérkőzéséből mindössze kettőn nem kapott gólt, ráadásul az utóbbi időben a támadóknak is rendre gondjuk akad az ellenfél kapujának közelében:a Liverpool már négy meccse nem tudott győzni.

Kedden este, a Leicester City vendégeként a liverpooliak hiába birtokolták 70 százalékban a labdát, és lőttek 21-szer kapura, egyetlen gólt sem szereztek, és 2-0-s vereséggel kiestek a Ligakupából.

Klopp elégedetlen a csapatávalForrás: AFP/Anthony Devlin

Az első félidőben remekül játszottunk, akkor el kellett volna döntenünk a meccset.A Leicester azonban túlélte ezt az időszakot, mert a helyzeteknél nem voltunk elég pontosak" - kesergett Klopp.

A Liverpool gyorsan revánsot vehet legyőzőjén, mivel szombaton, a bajnokságban is a Leicesterhez látogat.