Vágólapra másolva!
A játékosok szerződésével (is) foglalkozó Football Leaks weboldal kiszivárogtatta mennyit keres a Paris Saint-Germain brazil sztárja, a Barcelonából 222 millió euróért szerződtetett Neymar.

A 25 éves támadó évi 36.8 millió eurót (több mint 11 milliárd forintot) keres Párizsban. Ennél jobban csak Carlos Tévez, a kínai Sanghaj Senhuában futballozó argentin csatár keres,

aki 38.4 millió (több mint 11 milliárd forint) eurót tehet zsebre.

A PSG csillagának naponta 100 ezer (31 millió forint), óránként 4000 (1.2 millió forint), percenként pedig 66 euróval (20 ezer forint) gyarapodik a bankszámlája.

Neymar hamarosan csak a világ harmadik legjobban kereső futballistája lesz Forrás: AFP/Patrick Hertzog

Neymar jelen pillanatban a második legjobban kereső futballista a világon. Hamarosan azonban már csak a harmadik lesz, ugyanis a nemezise, az argentin Lionel Messi napokon belül új szerződést írhat alá a Barcelonával, melynek értelmében évi 40 millió euróra (több mint 13,3 milliárd forint) ugrik majd a fizetést, így Carlos Tévezt is letaszítja majd a trónról.

Neymar miatt menekülhet Olaszországba a PSG gólfelelőse

Az olasz Rai Sport értesülése szerint a Serie A-ban szereplő AC Milan szívesen szerződtetné a Paris Saint-Germain uruguayi gólgyárosát, Edinson Cavanit. A 30 éves támadó négy éve Nápolyból érkezett Párizsba, ez idő alatt 206 mérkőzésen 139 találatot jegyzett, mellette 23 gólpasszt is tudhat a neve mellett.